Dec 28 2021 /

Elektronische Handtekeningen Geautomatiseerd: Introductie van E-Handtekeningen 

Elektronische Handtekeningen Geautomatiseerd: Introductie van E-Handtekeningen 
Constantine Vasilakis

Constantine Vasilakis

1 Min.

We zijn altijd op zoek naar manieren voor u om u tijd te besparen en u meer tijd te geven. U kunt dit immers vervolgens besteden aan factureerbaar werk. Voor belastingpraktijken kan het proces om handtekeningen te verkrijgen omslachtig zijn en uw productiviteit verminderen. Ook kan het veel administratieve tijd in beslag nemen. De eerste stap was daarom om over te stappen van papieren handtekeningen naar elektronische. TaxDome biedt u dat met onbeperkte e-handtekeningen

Met deze release zijn we nog een stap verder gegaan en hebben we sjablonen voor de meest gebruikte formulieren gemaakt. In plaats van handmatig velden toe te voegen (handtekening, initialen, datum, vrije tekstinvoer, enz.), kunt u nu een sjabloon toepassen. Hierdoor bespaart u tijd en hoeft u minder te klikken. Wanneer dit gedurende een belastingseizoen duizenden keren wordt herhaald, is het hieruit voortvloeiende investeringsrendement voor uw bedrijf duidelijk.

Hoe het werkt

  1. Bereid de gewenst belastingaangifte voor in de belasting programma software van uw keuze.
  2. Afdrukken naar TaxDome 
  3. Vraag om een handtekening en pas een sjabloon toe zodat de vooraf gedefinieerde velden voor Handtekening, Initialen, Datums en Tekst meteen verschijnen.
  4. Klik vervolgens op verzenden!

U kunt de vooraf gedefinieerde velden plaatsen voor ondertekening door meerdere ondertekenaars, bijvoorbeeld echtgeno(o)ten. 

Let op: Als uw sjabloon meerdere ondertekenaars bevat, maar het account waar u het aan verzendt heeft slechts één contactpersoon, dan passen we het aantal ondertekenaars voor het sjabloon automatisch aan. Vervolgens tonen we de gevraagde velden voor slechts één persoon. 

Om sjablonen toe te passen, moet u eerst het E-handtekeningsjabloon maken.

Lees meer over het maken van sjablonen voor elektronische handtekeningen op TaxDome in ons Helpcentrum.

Als u suggesties heeft om de stroom van elektronische handtekeningen te verbeteren, laat het ons dan weten in het Functie Verzoek Board!

Constantine Vasilakis

Constantine Vasilakis

Als hoofd productontwikkeling is Constantine verantwoordelijk voor de evolutie van TaxDome. Zijn topprioriteit is het helpen van TaxDome gebruikers om hun werk effectiever en minder stressvol te doen. Hij is gepassioneerd over het uit de eerste hand verzamelen van klantenfeedback en het leveren van de juiste functies op het juiste moment.

Ebook CTA

Wil jij een remote accounting praktijk uitbreiden?

eBook is verzonden
Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van uw aanvraag. probeer het later nog eens
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen.